دارالترجمه رسمی ترنسمال
Search
Close this search box.

©2024 تمامی حقوق محفوظ است

ثبت شرکت در کانادا

به اشتراک گذاشتن این پست:

ثبت شرکت در کانادا یکی از راه‌های سرمایه‌گذاری و مهاجرت به این کشور است. اگر دارای سوابق مدیریتی خوبی هستید یا تمایل دارید یک شعبه از کسب و کار خود را در کشور کانادا تاسیس کنید، ثبت شرکت در کانادا بهترین گزینه برای شما محسوب می‌شود. کانادا دهمین قدرت اقتصادی در جهان است و فرصت‌های بسیاری را برای سرمایه‌گذاران خارجی ایجاد کرده است. با ثبت شرکت در کانادا، می‌توانید شرایط مناسب برای اخذ اقامت دائم کانادا را فراهم کنید و با گذشت 5 سال از اخذ اقامت، برای دریافت پاسپورت کانادا اقدام کنید. مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت چندین روش دارد.

اقامت از طریق ثبت شرکت در کانادا

اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در کانادا یکی از مهم‌ترین مواردی است که متقاضیان سرمایه‌گذاری باید از آن اطلاع داشته باشند. چرا که اشخاصی که قصد سرمایه‌گذاری در کانادا را دارند به طور قطع به دنبال اخذ اقامت این کشور نیز هستند.  در تمامی ایالت‌های کانادا قوانین و مقررات ویژه‌ای برای ثبت شرکت وضع شده است، در صورتی که خواهان اخذ اقامت کانادا از طریق ثبت شرکت در این کشور می‌باشید می‌بایست بر اساس قوانین هر ایالت اقدام نمایید. ارائه بیزینس پلن برای دولت کانادا بسیار مهم است چرا که با ارائه بیزینس پلن فرد متقاضی می‌تواند درخواست اقامت خود را نیز مطرح نماید. اگر از روش‌هایی مانند نوآفرینی یا استارت‌آپ اقدام نمایید از همان ابتدا می‌توانید اقامت دائم کانادا را اخذ کنید و اگر از روش‌های دیگری مانند ثبت شرکت، کارآفرینی و… اقدام کنید، در ابتدا یم اقامت 1 ساله و پس از 4 سال می‌توانید اقامت دائم این کشور را بدست آورید.

شرکت با مالکیت انحصاری

این مدل ساده‌ترین نوع در میان سایر مدل ها است و تمامی مالکیت شرکت در انحصار یک نفر است. این بدین معناست که شما به عنوان تنها مدیر شرکت در راس تصمیم‌گیری برای همه موارد، دریافت تمامی سود و مسئول تمامی شکست‌ها هستید. از معایب این مدل شرکت نیز این است که شما به عنوان تنها  سرمایه‌گذار کل مجموعه هستید و در صورت کمبود بودجه امکان تزریق منابع مالی از فرد دیگری وجود نخواهد داشت.

شرکت مشارکتی

این نوع شرکت وقتی کاربرد دارد که صاحبان کسب و کار دو نفر یا بیشتر باشند. نیازی به نوشتن قرارداد بین شرکا نیست اما پیشنهاد می‌شود یک تفاهم نامه بین اعضا تنظیم شود و به تایید همه برسد. این تفاهم‌نامه می‌تواند مشخص کند که تصمیمات به چه نحو گرفته شوند، وقتی شراکت منحل شود، کسب و کار چگونه تقسیم شود و مواردی از این قبیل را در بر بگیرد. این مدل توانایی جذب سرمایه بیشتری دارد زیرا تعداد اعضای بیشتری نسبت به مالکیت انحصاری دارد.

شرکت سهامی

این نوع شرکت دارای شرکای متعدد می‌باشد و هر فرد می‌تواند به اندازه سرمایه‌ای که دارد سهام بخرد و حق مالکیت را دریافت کند. این نوع شرکت پیچیده ترین نوع شرکت در میان سایر انواع شرکت ها است و می‌تواند مستقل از سهام‌داران خود فعالیت کند. شرکت‌های سهامی همیشگی هستند و نیاز به تمدید ندارند اما هزینه‌های جانبی آن زیاد است.

شرکت تعاونی

این نوع شرکت ها توسط خود اعضا مدیریت می‌شوند و معمولا هزینه ثبت آن‌ها پایین‌تر از سایر مدل‌ها است. دقت داشته باشید الزامات قانونی بین اعضا به صورت جزئی ذکر شود و توجه کنید که اولویت در این نوع سازمان‌ها برآورده شدن خواسته‌های مشترک اعضا می‌باشد.

مراحل ثبت شرکت در کانادا

  • مرحله اول: برنامه ریزی برای کسب و کار
  • مرحله دوم: انتخاب نام تجاری برای شرکت
  • مرحله سوم: ثبت شرکت در دولت
  • مرحله چهارم: اقدام برای دریافت مجوزها و گواهی‌های تجاری
  • مرحله پنجم: دریافت پشتیبانی و تامین مالی برای شرکت

مزایای ثبت شرکت در کانادا

  • روند ثبت شرکت در کانادا ساده است.
  • هزینه ثبت شرکت در کانادا نسبت به کشورهای دیگر کمتر است.
  • ثبت شرکت در ارتباط با صنایع و کسب و کارهای مختلف امکان‌ پذیر است.
  • اقتصاد پایدار کانادا باعث امنیت سرمایه‌گذاری در این کشور می‌شود.
  • خارج از کانادا و به صورت آنلاین می‌توان در این کشور شرکت ثبت کرد.

معایب ثبت شرکت در کانادا

  • استان‌های مختلف کانادا قوانین متفاوتی برای ثبت شرکت دارند.
  • در صورت ثبت شرکت به صورت استانی در کانادا، محافظت از نام شرکت در برابر شرکت‌های دیگر کمتر است.
  • ثبت شرکت در بعضی از استان‌های کانادا نیاز به نماینده خدمات در آن استان دارد.
  • برای ثبت شرکت در بعضی از استان‌های کانادا، مدیر شرکت باید شهروند یا مقیم دائم کانادا باشد.

ثبت شرکت استارت‌آپ و نوآورانه در کانادا

نوآوری یا استارتاپ کانادا از بهترین انواع سرمایه‌گذاری و ثبت شرکت‌ها در کانادا می‌باشد که متقاضیان برای این نوع سرمایه‌گذاری باید یک بیزنس پلن کاملا جدید و نو ارائه کنند. شما باید نام تجاری منحصر به فردی را انتخاب کنید که قبلا توسط شرکت دیگری در استان یا منطقه شما استفاده نشده است. سپس کسب و کار خود را در سازمان دولتی استانی یا منطقه‌ای مناسب ثبت کنید. این کار را می‌توان به صورت آنلاین یا حضوری امجام داد. بسته به نوع کسب و کاری که شروع می‌کنید، ممکن است نیاز به دریافت مجوزها و مجوزهای خاصی از دولت‌های فدرال،استانی یا شهرداری داشته باشید. در ادامه باید از آژانس‌ درآمد کانادا برای شماره تجاری درخواست دهید. ممکن است لازم باشد برای مالیات‌های مختلف ثبت نام کنید. مشورت با یک وکیل یا حسابدار برای اطمینان از رعایت تمام الزاامات قانونی و مالی لازم هنگام ثبت استارت‌آپ یا شرکت نوآورانه خود در کانادا بسیار مهم است.

مدارک لازم برای ثبت شرکت در کانادا

  • مدارک شغلی نشان‌دهنده فعالیت مدیریتی در کشور مبدا یا اثبات داشتن مالکیت شرکت
  • مدارک تحصیلی
  • مدارک هویتی شامل پاسپورت، شناسنامه، سند ازدواج (در صورت وجود)
  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • ارائه بیزینس پلن
  • تنظیم اساسنامه برای شرکت کانادا و پر کردن فرم‌های مربوط به آن
  • ارائه فرم‌های مربوط به آدرس فیزیکی شرکت، نوع شرکت، تایید نام شرکت
  • مدارک مالی

حداقل سرمایه برای ثبت شرکت در کانادا

سرمایه لازم برای ثبت و راه‌اندازی یک شرکت در کانادا بسته به ساختار شرکت (سهامی، مشارکتی، مالکیت انحصاری)، نوع کسب و کار و همچنین استان و شهر محل قرارگیری شرکت متفاوت است. به طور متوسط حداقل سرمایه مورد نیاز باید بین 150 تا 800 هزار دلار باشد.

مطالب بیشتر جهت مطالعه

در خبرنامه سایت ترسنمال عضو شوید

از آخرین مقالات و تحفیف‌ها مطالع شوید

سفارش های خود را در اینجا ثبت کنید

ترجمه رسمی و غیر رسمی، تولید محتوا و خدمات بسیار دیگر