دارالترجمه رسمی ترنسمال
Search
Close this search box.

©2024 تمامی حقوق محفوظ است

به اشتراک گذاشتن این پست:

ویزای کانادا مدرکی است که در پاسپورت ضمیمه می‌شود و نشان‌دهنده این است که شخص دارای شرایط مناسب جهت اقامت در آن کشور است. ویزای کانادا مجوز ورود شما به این کشور است. بنابراین با هر قصدی که بخواهید وارد کانادا شوید، باید ویزا بگیرید. از آنجایی که کشور کانادا از سطح رفاهی، اجتماعی، بهداشتی و امنیتی بالایی برخوردار است مورد توجه بسیاری از مردم در سراسر دنیا جهت اقامت، تحصیل و کار قرار گرفته است. به همین دلیل دولت کانادا مقررات بسیار سختی را جهت پذیرش بیگانگان به کشور خود وضع کرده است.

کانادا برای اهداف مختلفی ویزا صادر می‌کند و در حال حاضر بیش از 100 برنامه برای مهاجرت به کانادا در دسترس است. به همین دلیل، ممکن است مسیر هر فرد منحصر به فرد و متمایز باشد.

اگر به فکر سفر یا مهاجرت به کانادا هستید و همچنین به دنبال کسب اطلاعات بیشتری در خصوص انواع ویزاهای کانادا، شرایط و مدارک لازم، نحوه اخذ ویزا و دیگر اطلاعات مفید و کاربردی در این زمینه هستید، خواندن این مقاله را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

انواع ویزای کانادا

ویزای کانادا انواع مختلفی دارد که متقاضی می‌تواند با توجه به شرایط خود، برای دریافت یکی از آنها اقدام کند. ویزای کانادا به دو دسته ویزای موقت کانادا و ویزای دائم کانادا تقسیم می‌شود.

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای اقامت دائم کانادا برای متقاضیانی صادر می‌شود که قصد دارند برای همیشه و دائمی در این کشور بمانند. در صورت اخذ ویزای اقامت دائم، شما می‌توانید به هر استانی از کشور کانادا مهاجرت کرده و در آنجا زندگی، کار و تحصیل کنید. البته صدور بعضی از انواع ویزاهای اقامت دائم مشروط به زندگی در استانی خاص است.

مدت زمان بررسی و صدور این نوع ویزاها هم معمولا طولانی است.

انواع ویزای دائم کانادا

  • ویزای کانادا از طریق سرمایه‌گذاری: دولت فدرال و دولت‌های استانی کانادا برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی و کمک به توسعه اقتصدی این کشور، برنامه‌های سرمایه‌گذاری متعددی را ارائه می‌دهند که از طریق آنها می‌توان اقامت دائم کانادا را به دست آورد. در برنامه‌های سرمایه‌گذاری کانادا داشتن سرمایه کافی برای راه‌اندازی یا خرید و توسعه یک کسب و کار ضروری است.
  • ویزای کانادا از طریق کارآفرینی: هر یک از استان‌های کانادا از طریق برنامه کارآفرینی خود شرایط دریافت اخذ اقامت دائم کانادا را برای صاحبان مشاغل یا مدیران ارشد کسب و کارها فراهم می‌کنند. از طریق ویزای کارآفرینی کانادا می‌توان کسب و کاری جدید را در هر یک از استان‌ها کانادا راه‌اندازی کرده و یا کسب و کاری از پیش موجود را خریداری و آن را گسترش داد.
  • ویزای کانادا از طریق استارتاپ: ویزای استارتاپ کانادا برای کارآفرینان خارجی است که قصد دارند کسب و کاری جدید را در این کشور راه‌اندازی کنند به طوری که کسب و کار آنها نوآورانه و مبتنی بر تکنولوژی باشد؛ در مقیاس جهانی قابل رقابت بوده و تولید محصول آن با پتانسیل رشد بالا باشد و برای کانادایی‌ها ایجاد شغل کند. این کارآفرینان پس از دریافت نامه حمایتی از سازمان‌های مجاز مورد تایید کانادا می‌توانند برای خود و اعضای خانواده‌شان درخواست اقامت دائم کانادا دهند.
  • ویزای کانادا از طریق خود اشتغالی: برنامه خود اشتغالی کانادا به هنرمندان و ورزشکارانی که دارای تجربه کاری مرتبط باشند و بتوانند سهم قابل توجهی در زندگی فرهنگی یا ورزشی کانادا ایفا کنند، امکان دریافت اقامت دائم کانادا و مهاجرت همیشگی به این کشور به عنوان یک فرد خود اشتغال را می‌دهد.
  • ویزای کانادا از طریق اسپانسرشیپ خانواده: شهروند یا مقیم دائم کانادا که 18 سال به بالا داشته باشد، از طریق ویزای اسپانسرشیپ کانادا می‌تواند برای پدر و مادر، پدربزرگ، مادربزرگ، همسر، فرزند، فرزند خوانده یا پارتنر غیر کانادایی خود درخواست اقامت دائم کانادا دهد. هم شخص اسپانسر و هم شخص اسپانسر شونده باید شرایط لازم برای این برنامه را داشته باشند.
  • ویزای کانادا از طریق ازدواج: از طریق ازدواج با شهروند یا مقیم دائم کانادا می‌توانید اقامت دائم کانادا را به دست آورید. در این حالت همسر کانادایی شما حمایت مالی شما را به عهده گرفته و برایتان درخواست ویزای ازدواج کانادا می‌دهد. پس از تایید ویزا، اقامت دائم کانادا را دریافت می‌کنید.

ویزای اقامت موقت

ویزای اقامت موقت کانادا برای متقاضیانی صادر می‌شود که برای اسکان موقت در کانادا درخواست می‌دهند. اعتبار ویزاهای موقت کانادا برای پاسپورت ایرانی 6 ماهه است. معمولا چنین افرادی با اهداف تحصیل، کار یا بازدید از کانادا وارد این کشور می‌شوند. در صورتی که این افراد بخواهند برای همیشه در کانادا بمانند باید پس از مدتی و کسب شرایط لازم، از طریق یکی از روش‌های اقامت دائم برای دریافت ویزای اقامت دائم کانادا اقدام کنند.

انواع ویزای موقت کانادا

  • ویزای کانادا از طریق تحصیل: برای تحصیل در کانادا لازم است ابتدا ویزای تحصیلی و استادی پرمیت بگیرید. ویزای تحصیلی کانادا برای مقاطع مختلف شامل مدرسه، لیسانس، فوق‌لیسانس و دکترا صادر می‌شود. پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه امکان دریافت ویزای کار پس از تحصیل و سپس اخذ اقامت دائم کانادا را دارید.
  • ویزای کانادا از طریق کار: ویزای کار کانادا انواع مختلفی دارد و روش‌های متفاوتی هم برای دریافتآن وجود دارد. اخذ ویزای کار کانادا در برخی از زیر گروه‌های آن نیازمند داشتن جاب آفر از یک کارفرمای کانادایی و در برخی دیگر از زیرگروه‌ها بدون داشتن پیشنهاد شغلی امکان‌پذیر است.
  • ویزای کانادا از طریق توریستی: ویزای توریستی کانادا برای اهداف خاصی مانند دیدار اعضای خانواده، دوستان و بستگان؛ گردشگری؛ و یا بررسی موقعیت‌های تجاری کانادا صادر می‌شود. این ویزا یا از نوع یک بار ورود است که به آن ویزای سینگل هم می‌گویند و یا از نوع چند بار ورود و به عبارتی ویزای مولتیپل.
  • ویزای کانادا از طریق همراهی دانش‌آموز: اگر فرزند دانش‌آموزی دارید که قرار است در مدارس کانادا تحصیل و ویزای دانش‌آموزی بگیرد، در این حالت شما به عنوان پدر یا مادر او امکان همراهی فرزند خود را به کانادا دارید. برای این کار لازم است که ویزای همراه کانادا بگیرید که از نوع ویزای توریستی همراه است و باید درخواست ویزای خود را همراه با درخواست ویزای تحصیلی فرزندتان ارسال کنید.
  • ویزای ترانزیت کانادا: فردی که می‎‌خواهد وارد کانادا شده ولی قصد بزدید از کانادا یا خرید در این کشور را ندارند، باید برای ورود به کانادا، ویزای کانادا از نوع ترانزیت را دریافت نمایند. همچنین کسانی که کمتر از 48 ساعت در کانادا اقامت دارند، باید اقدام به دریافت ویزای ترانزیت کانادا کنند. ویزای ترانزیت کانادا رایگان است.
  • سوپر ویزا (ویزای والدین) : این ویزا برای کسانی صادر می‌شود که می‌خواهند بیش از 6 ماه در کانادا اقامت داشته باشند و معمولا برای والدین یا پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایی است که فرزندانشان اقامت دائم یا موقت در مانادا دارند. این نوع ویزا بهترین گزینه برای افرادی است که جهت دیدار فرزندان یا نوه‌های خود نیاز به اخذ ویزای توریستی TRV دارند و مایلند که تا مدت 5 سال هر بار به مدت حداکثر 2 سال در خاک این کشور اقامت داشته باشند. برای دریافت این ویزا فرد متقاضی باید دعوت‌نامه داشته باشد و مدارک مالی‌اش به صورت شفاف ضمیمه‌ی فایل‌های اسکن شده شود. سوپر ویزا به صورت 10 ساله صادر می‌شود اما چون پاسپورت ایرانیان 5 ساله است، برای آن‌ها به صورت 5 ساله صادر می‌شود و دریافت کننده‌ی ویزا می‌تواند در هر بار ورود به مدت دوسال در کانادا اقامت داشته باشد.

مدارک لازم برای ویزای کانادا

  • مدارک شناسایی مانند مانند پاسپورت معتبر
  • ترجمه شناسنامه و کارت ملی به صورت رسمی
  • فرم‌های تکمیل شده درخواست ویزا
  • مدرک عدم سوءپیشینه
  • ترجمه رسمی سند ازدواج برای افراد متاهل
  • مدارک انجام آزمایش‌های پزشکی( برای ویزاهای اقامت دائم کانادا)
  • مدارک شغلی مانند نامه شغلی، سابقه بیمه، فیش‌خهای حقوقی چن ماه اخیر و یا مدارک ثبت شرکت و یا گواهی کسب
  • ترجمه رسمی آخرین مدارک تحصیلی
  • مدرک زبان
  • ترجمه رسمی گواهی پایان خدمت برای آقایان
  • ترجمه رسمی مدارک مربوط به دارایی‌ها مانند سند زمین، خانه، آپارتمان، مغازه، ماشین و…
  • مدارک مربوط به تمکن مالی مانند نامه بانکی و گردش حساب و ترجمه رسمی آن

مراحل درخواست اخذ ویزای کانادا

برای گرفتن ویزای کانادا دو راه وجود دارد. راه اول ثبت درخواست و انجام اقدامات لازم به صورت آنلاین است. راه دوم نیز مراجعه حضوری به سفارت کانادا است.

  • ارسال مدارک به صورت الکترونیکی برای سفارت کانادا و پرداخت هزینه‌های موجود
  • سفر به یکی از کشورهای اطراف ایران برای انجام انگشت‌نگاری و بیومتریک
  • پیکاپ پاسپورت به یکی از دفاتر وک جهت الصاق ویزا (در صورت ویزا شدن)

هزینه اخذ ویزای کانادا

اخذ ویزای کانادا شامل یک سری هزینه‌های ثابت مربوط به ثبت درخوست و انگشت نگاری و… است که در حال حاضر 185 دلار کانادا برای هر نفر می‌باشد. موسسات مختلف نیز بر اساس خدماتی که ارائه می‌دهند هزینه‌های جداگانه‌ای دریافت می‌کنند که بین 400 تا 1000 دلار متغیر است.

آیا مدارک ویزای کانادا نیاز به تایید دادگستری و خارجه دارد؟

پس از جمع آوری مدارک خواسته شده برای هر نوع ویزای کانادا می‌بایست آنها را ترجمه کرده و ترجمه شده آنها را در سایت آپلود نمایید. برای دریافت ویزای کانادا نیازی نیست مدارک ترجمه شده شما به تایید دادگستری و خارجه برسد و فقط مهر مترجم کافیست؛ که خود روند دریافت ویزای کانادا را تسریع می‌بخشد، زیرا دریافت تاییدات دادگستری و خارجه کمی زمانبر است و حدودا 10 تا 14 روز باید برای آن زمان بگذارید.

مطالب بیشتر جهت مطالعه

در خبرنامه سایت ترسنمال عضو شوید

از آخرین مقالات و تحفیف‌ها مطالع شوید

سفارش های خود را در اینجا ثبت کنید

ترجمه رسمی و غیر رسمی، تولید محتوا و خدمات بسیار دیگر